Wij verbinden mensen en helpen zo organisaties constant te veranderen. Dat maakt ons makelaars.

Interim management

Als makelaar beschikken wij over een omvangrijk netwerk van ervaren en gecertificeerde interim managers.

ijW hebben een nuchtere kijk op interim management. Organisaties die een interim manager inschakelen zoeken bewust een tijdelijke oplossing voor een bepaald probleem. Kenmerkend is het aspect tijdelijk en succesbepalend is daarbinnen de kennis, ervaring en persoonlijkheid van de interim manager.

De partners van EOS makelaars in oplossingen beschikken zelf over een brede ervaring als interim manager en daarnaast hebben wij toegang tot een omvangrijk netwerk van (gecertificeerde) interim managers die hun sporen verdiend hebben in profit-, not for profit- en bestuurlijke opdrachtsituaties. Wij kunnen interim managers inzetten voor uiteenlopende opdrachtsituaties:

eranderingsmanagementV:
het anticiperend leiding geven aan business- en organisatie veranderingstrajecten zoals fusies, en reorganisaties.

rogramma- en ProjectmanagementP:
de interim manager geeft leiding aan tijdelijke organisatie-onderdelen en richt zich specifiek op het realiseren van de in het programma- of projectplan gestelde doelen.

risismanagement (turn around management)C:
Wanneer een dreigende of ontstane crisis situatie moet worden gekeerd beschikken wij over ervaren interim managers die doortastend leiding kunnen geven aan het veranderingstraject en die instaat zijn zich snel in te leven en toch voldoende afstand te houden om effecten van de interventies te overzien

eskundigheidsmanagementD:
Ook wanneer behoefte bestaat aan specialisten die leiding kunnen geven aan het (her-) inrichten van een bedrijfsfunctie vanuit een bent u bij EOS Makelaars in oplossingen aan het juiste adres. Zowel voor de Financieel, Human Resource Management (traditioneel en eHRM), Informatie voorziening en ICT, bestuurlijk, commercieel of algemeen management

verbruggingsmanagementO:
Ook voor situaties waarin veranderingsprocessen niet voorop staan beschikken wij over de juiste interim managers die uw tijdelijk tekort (door vertrek of uitval) aan management kunnen invullen zodat uw “day to day business”niet in gevaar komt.

 


This article was written by: jeroen