Het Team

EOS Makelaars in oplossingen is een samenwerkingsverband van drie partners die hun sporen verdiend hebben op het gebieden van (interim) management, projecten en consultancy. Voor ons ligt de focus op het bedrijfsproces waarin zich de vertaalslag van strategie naar operatie moet voltrekken. Wij zijn sterk in het maken van die vertaalslag in zowel het bedrijfsproces, de organisatiestructuur als de cultuur.

Partner Reginald Witteveen is een ervaren allround manager en adviseur. Reginald is resultaatgericht met gevoel voor nuances.
Zijn kerncompetentie is het doorgronden van complexe en gevoelige situaties. In de rollen die hij heeft vervuld als arbiter, project- of interim manager, adviseur en coach slaat hij bruggen tussen partijen en weet hij draagvlak te creëren onder moeilijke omstandigheden.

 

 

Partner Jan Kuipers heeft een rijke ervaring opgedaan als adviseur en projectleider in de publieke sector. Jan maakt zich nieuwe omgevingen snel eigen om vervolgens het resultaat te boeken waar de opdrachtgever om vraagt. Hij concretiseert met de opdrachtgever en zijn medewerkers de eisen en wensen en zet deze om in bereikbare resultaten.

 

 

Dit team wordt ondersteund door Marion Witteveen op administratief en financieel gebied.